Job Battle

Op zoek naar de ultieme vakantiejob?

Ben je deze zomer op zoek naar dé ultieme vakantiejob? Een job die boeiend, leerrijk en plezierig is? Ben je 18 jaar of ouder, student (m/v) en heb je een rijbewijs? Dan ga jij misschien aan de slag als Digital Wizard bij de regionale TV-zenders Focus en WTV.

Benieuwd? Bekijk het verslag van onze Jobbattle van vorig jaar:

Als Digital Wizard wacht jou een boeiende en afwisselende job

• Je brengt ter plaatse verslag uit via onze website en sociale media.
• Je schrijft één of meerdere teksten voor onze website over het evenement.
• Je maakt en bewerkt ter plaatse leuke filmpjes met je smartphone.
• Je maakt fotogalerijen met leuke foto’s.
• Je promoot jouw content via allerlei netwerken.
• Vooraf bereid je elk event voor op de redactie van Focus en WTV. Indien nodig, kom je nadien nog even langs voor verdere uitwerking van de content.

Focus en WTV zijn op zoek naar vlotte jongens en meisjes om verslag uit te brengen vanop de zomerse topevenementen in West-Vlaanderen. Je vertegenwoordigt jouw regionale zender op verschillende events of activiteiten, met de smartphone in de aanslag. De Digital Wizard gaat ter plaatste multimediaal de dialoog aan met de bezoekers én de thuisblijvers via onze website en onze sociale media kanalen – Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp. 

Je komt terecht in de fascinerende wereld van media

Je kunt rekenen op een goede verloning. Je krijgt in de aanloop van jouw vakantiejob een boeiende workshop met heel wat tips & trics. De opdracht verloopt via t-interim, die een vlekkeloze opvolging van de administratie garandeert.

Let's meet!

Maak kennis met Focus & WTV, hun werking en de functie.

Let's conquer!

Wie zoeken wij? 

• Een 'digital storyteller'
• Een ‘smartphone enthusiast’ 
• Een sociale, open persoon die zonder angstzweet mensen durft aanspreken.
Creativiteit is jouw dada, je hebt een fascinatie voor muziek, cultuur en lifestyle.
 

Let's battle!

Heb je goesting en interesse om je schouders hieronder te zetten? Ga de uitdaging aan en schrijf je in voor de Focus en WTV Jobbattle op zaterdag 29 april in De Panne. Bereid je voor op enkele proeven en bewijs meteen je digitale skills op Festival aan Zee. 

Stel je nu kandidaat via onderstaand formulier voor 16 april.

Schrijf je hier in voor de Jobbattle

Vooraf inschrijven is verplicht en kan nog tot en met zondag 16 april 2017. Na je inschrijving word je gecontacteerd door t-interim voor een korte screening.